Friday 1 April 2011

Διοργάνωση του 1ου MuSci Cafe

Αναδημοσίευση από το Scienceview.gr

link:http://www.scienceview.gr/news/10

Η ScienceView και το MusicHeaven στην προσπάθειά τους να δώσουν μια άλλη διάσταση τόσο στα επιστημονικά ζητήματα όσο και στις μουσικές αναζητήσεις, διοργανώνουν το 1o MuSci Cafe. Η ιδέα του MuSci Cafe, δηλαδή του Music and Science Café, ξεκινάει από την αναζήτηση του συνδυασμού αλλά και της αλληλεπίδρασης που μπορεί να έχουν αυτές οι δυο έννοιες μέσα στο χρόνο.

Τα MuSci Café είναι μια δράση συζήτησης, αναζήτησης αλλά και παραγωγής γνώσης και ενημέρωσης του ευρύτερου κοινού πάνω στον συνδυασμό των δυο αυτών εννοιών.
Οι συμμετέχοντες μπορεί να είναι το ευρύ κοινό, χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τις τελευταίες εξελίξεις σε σύγχρονα και επίκαιρα ζητήματα, όπως της επιστήμης σε σχέση με τη μουσική και την αλληλεπίδρασή τους. Ταυτόχρονα, οι επιστήμονες και οι ειδικοί στα συγκεκριμένα πεδία θα γίνουν κοινωνοί των προβληματισμών και των προσδοκιών των πολιτών σχετικά με αυτά.

Ο 1ος κύκλος του MuSci Cafe έχει τίτλο: «Ιστορία της Μουσικής και της Επιστήμης, δρόμοι Παράλληλοι» και το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Το McuSci Cafe θα φιλοξενηθεί στον Ιανό στις 4 Απριλίου 2011 και ώρα 18:00. Σε έναν ιδανικό, για τους στόχους της εκδήλωσης, χώρο στο κέντρο της Αθήνας, Σταδίου 24.

H είσοδος στο Cafe είναι ελεύθερη και ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο. Επειδή ο αριθμός των θέσεων θα είναι περιορισμένος, είναι απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής.

Η δήλωση συμμετοχής μπορεί να γίνει συμπληρώνοντας τη φόρμα που βρίσκεται εδώ ή στο link: http://www.scienceview.gr/contact, συμπληρώνοντας στο πεδίο «μήνυμα» το: «MuSciCafé»

No comments:

Post a Comment